Tango Consult I/S er:

Tillad os at præsentere os selv. Der er alligevel ikke andre til at gøre det.

Vi hedder Karin Stjerneklar og Rie Vestergaard, og siden 2001 har vi haft firma sammen. Tango Consult.

Vi arbejder med at få andre til at arbejde sammen. Arbejde sammen på nye måder. Andres firmaer og andres organisationer. Til gavn for arbejdsglæden, den enkelte og bundlinjen. Vi gør det fordi vi synes, det er sjovt. Og vi tror, man bliver bedre til at gøre det, man gør, når man morer sig imens.

Vores fælles fortid er livet og folkeoplysningen. Erfaring, Grundtvig og Klods Hans, og vi kommer med grundlæggende værdier derfra. Samtale for eksempel. Og humor.

Som Klods Hans tror vi på, at alle opgaver kan løses. At det alene er et spørgsmål om den rigtige vinkel og strategi – som kunne være humor. Hvis en opgave ikke kan løses med humor, er det ikke en opgave. Så er det noget andet, som vi ikke ved, hvad er.

Til gengæld ved vi som Grundtvig, at det er svært at kede sig klog i enrum, men let at blive klogere i godt selskab.

Derfor har vi i alle vores tilbud indarbejdet muligheden for at more sig og tale sammen. Vi kan naturligvis ikke tvinge folk til hverken at åbne munden eller grine, men vi kan opstille rammerne for, at det kan lade sig gøre.

Blandt andet ved at skabe en sammenhæng, hvor alle bliver taget ud af vante roller. Så ukendte talenter blomstrer og nye relationer får næring.

Den ny viden tager I med hjem, så I kan bruge den næste gang I står overfor en udfordring. Det er enkelt – og indlysende: Nye konstellationer skaber nye indsigter.

Hvad enten vi har 100 mennesker til ’Gåden på Herregården’ eller 25 i ’Dialog-café’, tager vi udgangspunkt i den konkrete situation. Gør det trygt at lege med rammer og roller. I vores virkelighed skal erfaringerne lagre sig i kroppen. Viden er indsigt, indsigt bygger på erfaring og erfaring sidder i kroppen. Derfor er det nødvendigt at bevæge sig både mentalt og kropsligt.

Egentlig kunne vi komme ud med 20 meter ledning, en bærbar og en projektor. Vi kunne vise powerpoints med forskellige modeller for samarbejde, men modeller og powerpoints er firkantede, mennesker er runde, og derfor går dén ligning sjældent op. Ny viden skal serveres, så alle får deres egen version og mulighed for aha-oplevelser gennem for eksempel øvelser og leg. Vi kommer altså hellere med 20 bolde, 15 spørgsmål og en lomme fuld af det fineste mudder.

Boldene kan vi lege med, spørgsmålene skal I svare på, og det fineste mudder sætter oldermændene til vægs. På den måde risikerer I at få både indsigt og det halve kongerige med hjem.

Vi glæder os til at se jer.


Rie Vestergaard

Jeg er uddannet cand. mag. i dansk og dramaturgi og har undervist unge og voksne siden 1984. I 1989 startede jeg Teaterdaghøjskolen ’Skejbyscenen’ og underviste i teaterproduktion fra 1989 -1994. Jeg er endvidere uddannet vejleder og har arbejdet som vejleder af unge og voksne fra 1984 – 2000. Siden 1994 har jeg arbejdet med pædagogisk og organisatorisk udvikling, dokumentation og evaluering i forskellige sammenhænge.


Karin Stjerneklar

Jeg har 20 års arbejdserfaring med formidling af kreative samarbejdsmetoder samt 5 års ledelseserfaring inden for hotel- og restaurationsbranchen. Siden 1992 har jeg arbejdet med organisering og afvikling af arrangementer og projekter. Sidst men ikke mindst har jeg 55 års erfaring med livet på godt og ondt.