Events

Personalepleje er en investering i fremtiden. Et godt personalearrangement giver glæde og energi samt tilfører hverdagen overskud.

Vores eventkoncepter zoomer ind på faglige arbejdsområder som samarbejde, kreativ tænkning og videndeling. Gennem iscenesatte fortællinger og udfordrende opgaver får I gode oplevelser og ny indsigt, der åbner for udvikling af nye kompetencer og strukturer i hverdagen.

Brug koncepterne som startskud til et forløb, hvor I går i dybden med jeres hverdag og kultur på arbejdspladsen ved hjælp af metoder som café-dialog, eksperimentarium og forumspil.

Vores eventkoncepter er en underholdende og tankevækkende måde at arbejde mod en øget bevidsthed om værdien af samarbejde, kreativ tænkning og videndeling.

Skræddersyede events:
Udover vores eventkoncepter, skræddersyer vi også events. Vi skriver drejebogen ud fra jeres ønsker eller særlige historier og iscenesætter fortællingen, så arrangementet matcher tid, sted og lejlighed.

Social- og Sundhedsskolen i Århus, Skoleleder Leo Hansen:
Vores sommerfest blev en dag, vi sent vil glemme. Vi morede os kongeligt. Arrangementet var i top.


Ministeriet for Mærkelige Målsætninger

Ministeriet for mærkelige målsætninger I henhold til...
Ministeriet for Mærkelige Målsætninger sætter fokus på trivsel i hverdagen. Det er en sikker investering – trivsel giver overskud og balance.Medarbejdere, der trives:

 • er bedre til at håndtere stress
 • har mindre sygefravær
 • søger sjældent væk

 

Derfor rykker Ministeriets strikse departementschef Irma Glatbach ud med stab, peptider og smilebåndsopmåling og lægger grundstenen til det gode arbejdsmiljø ud fra devisen: ’den arbejdsdag, der går godt, vender sandt for dyden
aldrig skidt tilbage’. Når den sociale kapital og de gode relationerne styrkes, vokser organisationen og løser sin kerneopgave effektivt, innovativt og med høj kvalitet.Ud fra en samtale om jeres behov og fokus, aftaler vi et forløb, hvor Ministeriet med teatrets virkemidler guider jer igennem:
En trivselsdialog der tager udgangspunkt i jeres arbejdshverdag
Fælles opgaveløsning, der giver energi og godt humør
Formulering af plan der holder fokus på trivsel i fremtiden
Brug 2 timer, en dag, et seminar eller mere sammen med Ministeriet for Mærkelige Målsætninger.
Hent PDF Se fotos Kontakt Til toppen af siden


Dolores Fernandes vender hjem

Dolores Fernandes Et bjerg af kufferter
En afdød gummi millionær
En mærkelig meddelelse
En chokeret enke
Vær med, når vi ruller den røde løber ud. Inviter dine kolleger, din afdeling eller din virksomhed med til denne modtagelse, hvor det vrimler med arvinger, kufferter, citroner, nøgler og mystiske omstændigheder.
I løser skøre og skæve opgaver, knækker koder, bryder låse, vender brikker og bringer arven inden for rækkevidde.

 • Bliver I klogere, når I spørger?
 • Hvad ser I, når I ser?
 • Forstår I de meddelelser, I får?
 • Kender I hinandens evner?
 • Er der altid én sandhed?

I fællesskab får I fokus på at:

 • Viden, der bliver delt, vender mangefold tilbage
 • Dialog er nøglen til samarbejde
 • Kompetencer kræver rummelighed
Grib chancen, brug hovedet og hinanden på en ny måde. I får energi af et lærerigt og morsomt time-out og I får en kuffert fuld af fælles oplevelser med hjem.TAC A/S, Adm. Direktør Thomas Holst:
Videndelingskonceptet [Dolores Fernandes vender hjem] har været med til at styrke vores teamspirit og sammenholdet på tværs af afdelinger og ikke mindst landsdele, hvilket har stor betydning for virksomheden. Vi kunne let drage paralleller til vores egen hverdag, når vi fx. har et projekt bestående af utallige fragmenter, som skal samles til en helhed. Det har givet stof til eftertanke, at man ikke altid kan antage, at den person man sidder overfor har den samme viden som een selv.
Hent PDF Se fotos Kontakt Til toppen af siden


Gåden på Herregården

Gåden på Herregaarden Vi er på den historiske herregård.
Pejsestuen ligger badet i det varme eftermiddagslys. Butleren serverer kaffe for gæsterne, der nyder udsigten til tonerne fra flygelet. Pludselig skærer et skrig sig gennem eftermiddagsfreden. Hvad sker der? Nu starter deltagernes jagt på løsningen af den mystiske gåde.

 • Hvem er ridderen Gotskalk Skarpenberg?
 • Hjemsøges herregården af genfærd?
 • Hvilken rolle spiller den smukke Charlotte Amalie Schinkel?
 • Hvordan skal gæsterne forholde sig til de mystiske spor, der dukker op undervejs?

Gådens farverige historie sender jer tilbage til slutningen af 1700-tallet. Rollespillet udfolder sig på flere planer. Først får I en fælles oplevelse, dernæst opdeles I i teams, der arbejder sammen om at løse gåden. Til sidst mødes I alle til den store afsløring.

Gåden udfordrer jeres evne til fælles problemløsning gennem samarbejde og kommunikation.
I får en sjov oplevelsesdag, der giver stof til eftertanke samt et nyt kapitel i jeres fælles historie.DR Produktion Århus, Afdelingsleder Martin Dinesen:
Gåden var en nyttig gave til ledelse og medarbejdere og alle gik hjem med et smil på læben. Vi fik brudt nogle vrangforestillinger og vores opgaveløsning og kommunikation blev udfordret. Det får helt sikkert positiv betydning for vores samarbejde i fremtiden.
Hent PDF Se fotos Kontakt Til toppen af siden


I TET’s tjeneste

TET I TETs Tjeneste
– og gå en hjernepirrende oplevelse imødeSærdeles vigtig enhed søger agenter m/k

 • Kan I få ideer på tid?
 • Er I hurtige på aftrækkeren?
 • Kan I holde på en hemmelighed?

Så søg optagelse…

Tidens Efterretnings Tjeneste efterforsker og udvikler erhvervslivets kompetencer inden for samarbejde og idéudvikling. Tjenestens agenter er toptrænede og griber ind ved mindste uregelmæssighed.

TET stiller derfor skrappe krav til ansøgers evne til at løse opgaver i tæt samarbejde med andre.

Ny Vejen Kommune, Morten Haugaard Rasmussen:
Jeg havde fornøjelsen at blive testet som mulig TET-agent. Det var en meget, meget god oplevelse. Det var sjovt, en anelse frustrerende og særdeles tankevækkende. Det er ikke småting, vi har fået ud af det. Jeg tror nok, at vi alle godt vidste i forvejen, at man kommer længst ved at samarbejde. Men én ting er passiv viden, noget helt andet er at skulle omsætte den viden i praksis. Udfordringen for os nu bliver at holde fast i, at vi kommer længst ved at samarbejde – hvad enten vi skal løse mordgåder, deaktivere bomber eller lave indstillinger til Byrådet. Det bliver selvfølgelig ikke let, men vi har i hvert fald et godt fundament at bygge på. Hils agenterne og sig mange tak for sidst.
Hent PDF Se fotos Kontakt Til toppen af siden


Einsteins garage

Einsteins Garage – stedet hvor ideer bliver til virkelighed!
Læg din hånd på en varm kogeplade
i et minut, og det vil føles som en time.
Sid med en flot pige i en time, og det vil
føles som et minut.
Det er relativitet.

Albert Einstein

 

Hop i den mentale kedeldragt og sæt skærpet fokus på evnen til at skabe flow, tænke ud af boksen og se styrken i forskellighed.

I bruger den kreative værktøjskasse til at:

 • skrue anderledes løsninger sammen
 • skabe overraskende scenarier
 • sætte nye dagsordner
Opholdet i ’Einsteins Garage’ byder på øvelser, teoretiske breaks og oplevelser, der udfordrer hjerne og krop. I får hænderne ned i kreativiteten, kendskab til jeres fælles ressourcer og ideer plus en manual i kreative arbejdsprocesser.
Brug 4 timer, en dag, et seminar eller mere i Garagen.
– alt efter jeres konkrete behov.
Hent PDF Se fotos Kontakt Til toppen af siden